×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

تراکم جمعیتی منطقه ۱۰، چهار برابر استاندارد جهانی است

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست «هم‌اندیشی بانوان نخبه فرهنگی، ورزشی، کارآفرین و اجتماعی منطقه ۱۰ و احصای مسائل مرتبط» برگزار شد. رضا شرفی در ابتدای این نشست گفت: منطقه ۱۰ دومین منطقه کوچک تهران است اما به واسطه دسترسی‌های مناسبی که دارد، از جمعیت زیادی هم در آن زندگی می‌کنند که بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر بوده که نشان از تراکم بالای جمعیت و بافت است.

وی با بیان اینکه تراکم جمعیتی منطقه ۱۰، چهار برابر استاندارد جهانی و دو برابر میانگین شهر تهران است، اظهار کرد: سرانه فضای سبز منطقه ۱۰، ۲.۷ درصد و سایر سرانه‌های خدماتی زیر یک درصد است. این مسئله موجب می‌شود نگاه جدید و تازه‌ای به منطقه ۱۰ داشت چرا که با طرح‌های معمول شهرسازی راه علاجی نمی‌توان برای خروج از این بن بست پیدا کرد.

به گفته شهردار منطقه ۱۰، برای پیشگیری از آسیب‌ها و مسائل بعدی باید راهکارهایی را پیدا کرد به ویژه برای محورهایی مانند قزوین که از رونق پیشین خالی شده و بیم آن می‌رود در آینده با مسائلی نظیر آنچه در محله هرندی شاهدیم، مواجه شود. این مسئله نیازمند یاری و حمایت نهادهایی نظیر شورا و مجلس است.

شرفی با اشاره به مذهبی بودن بافت جمعیتی منطقه تصریح کرد: در منطقه ۱۰ بیش از ۶۰۰ هیأت و تکیه در آن فعالیت می‌کنند. به عبارتی، منطقه ۱۰، متبرک به نام دهمین ستاره امام و ولایت، امام هادی (ع) است که بر این اساس، هویت منطقه، شکل گرفته از این ارزش‌های معنوی است و همین مسئله موجب شده تا منطقه ۱۰ را «دیار مهر و ایمان» نامید. ما در این مدت تلاش کردیم مخاطبان و گروه‌های هدف خود را شناسایی و با تمرکز بر نواقص، آنها را حل کرده و به سمت بهبود وضعیت موجود حرکت کنیم.

در این نشست زنان و بانوان نخبه منطقه در عرصه‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شرکت کرده بودند، که در ادامه، تعدادی از آن‌ها به بیان اقدامات انجام شده خود در حوزه کارآفرینی و توانمندسازی زنان پرداخته و دغدغه‌ها و نظرات خود را مطرح کردند.

در ادامه، «سوده نجفی» عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با ابراز خرسندی برای حضور در این نشست بیان کرد: خوشحالم در منطقه ۱۰ با وجود وسعت اندک، زنان توانمند و کارآفرین زیادی وجود دارند. زنان ضربان حیات جامعه هستند. حضور زنان پس از پیروزی انقلاب بیشتر دیده شدند. آنها هم‌دوش با مردان در تظاهرات شرکت می‌کردند و در دفاع مقدس نیز حضور داشته و حتی اسیر هم شدند. اکنون هم حضور زنان بیشتر شده که موجب افتخار است.

همچنین «فاطمه قاسمپور» نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی درباره این نشست عنوان کرد: شنیدن نظرات و دغدغه‌های شما می‌تواند به انجام سیاستگذاری‌های دقیق‌تر و قانون‌گذاری بهتر کمک کند. وی با اشاره به صحبت‌های مطرح شده از سوی یکی از زنان معلول کارآفرین و نخبه در این نشست عنوان کرد: قانون جامع حمایت از معلولین پنج سال است که مصوب شده ولی زیرساخت‌های برای اجرای آن فراهم نشده و از سوی دیگر، مجری این قانون یعنی سازمان بهزیستی، یک نهاد با وظایف مشخص است که امکان اجرای آن را ندارد. در دوره جدید، سازمان بهزیستی یک نگاه فرابخشی توانبخشی و توانمندسازی را برعهده گرفته و امیدواریم شاهد حرکت جدیدی از سوی این سازمان برای اجرای آن باشیم.

قاسمپور با بیان اینکه ما در مجلس با نگاه نظارتی پیگیری‌های جدی برای اجرای قانون جامع حمایت از معلولیت خواهیم داشت، گفت: مهمترین مشکل در توانمندسازی و کارآفرینی، آن است که اقدامات ما معطوف و ناظر بر بازار نیست.

در ادامه این نشست، «فاطمه قاسمپور» نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، «سوده نجفی» عضو شورای اسلامی شهر تهران و «فرامرزی» مشاور زنان معاون برنامه‌ریزی، توسعه منابع انسانی و امور شوراهای شهرداری تهران با همراهی «رضا شرفی» از مرکز پرتو و مرکز توتیای شهرداری منطقه ۱۰ بازدید و در جریان اقدامات انجام شده از سوی این دو مرکز قرار گرفتند.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.