به گزارش خبرگزاری مهر، علی نصیری به ارائه گزارشی از تدارک این حرکت جهادی با ظرفیت تزریق ۳۰۰ هزار دز واکسن کرونا طی ده روز در ۲۶ پایگاه جدید واکسیناسیون شهرداری تهران پرداخت و گفت: با شروع دوره جدید مدیریت شهری در تهران یکی از برنامههایی که به شکل راهبردی در رأس اقدامات شهردار تهران اعلام شد، برداشتن بار کرونا از دوش دولت در کلان شهر تهران بود. از این رو ستاد مدیریت بحران کرونای شهرداری تهران با اتخاذ رویکرد فرماندهی و مدیریت واحد و یکپارچه در نهادهای مختلف شهری و با انتصاب مسئول سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران به عنوان جانشین شهردار در این ستاد تشکیل و طی دو هفته کار جهادی و شبانه روزی و با مشارکت و همکاری تمام مراکز شهرداری تهران از جمله سازمانها، شرکتها و مناطق مختلف شهرداری تهران، برنامه جامعی در ۱۴۰ محور تدوین و پیش بینی کرده است که گزارش آن به ریاست محترم جمهوری نیز ارائه شده است.
نصیری با تاکید بر اینکه اولویت بهداشت و پیشگیری حاکم بر این برنامهها است، افزود: این طرح با رویکرد محله محوری و مشارکت مردمی و همبستگی بین همه دستگاههای اجرایی، حاکمیتی، دولتی، خصوصی و مراکز شهرداری تهران تهیه شده و یک حرکت جدید به شمار میآید که گام اول آن تدارک مجموعههای جدید واکسیناسیون شهرداری تهران است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون دو میلیون دز واکسن در مراکز پیش بینی شده از قبل تزریق شده افزود: با آغاز این پویش که از روز سه شنبه آغاز شده مقرر شد تا پایان ۱۰ مهرماه در کلان شهر تهران تمامی افراد بالای ۱۸ سال واکسینه شوند و یا حداقل یک دز واکسن را دریافت نمایند. به این ترتیب ظرفیت تزریق واکسن در مجموعههای پیش بینی شده در پایتخت در کل به ۷۰۰ هزار دز واکسن افزایش خواهد یافت.
وی افزود: در این پویش شهرداری تهران علاوه بر تأمین مکان تزریق واکسن، تمامی مراحل تزریق واکسن از جمله تأمین نیروی انسانی متخصص، پزشک، واکسیناتور و نیروهای داوطلب را بر عهده دارد و فقط واکسن را از وزارت بهداشت دریافت میکند و امکان تزریق ۳۰۰ هزار دز طی ده روز یعنی روزی ۳۰ هزار دز واکسن جدید به ظرفیت پیشین اضافه میشود.
نصیری با بیان اینکه این پویش در پایگاههای جدید شهرداری تهران از روز اول مهرماه آغاز شده، گفت: در این پویش ۱۳ مرکز ثابت و ۳ مرکز خودرویی پیش بینی شده همچنین و ۱۰ واحد سیار در قالب خودروهای ون مجهز به واکسیناتور و مددکار اجتماعی به منظور خدمات رسانی در نزدیکترین محل به گروههای مختلف از جمله گروههای آسیب پذیر مثل کارتن خوابها، خانوادههای کودکان کار و معتادان فعال خواهند بود و تزریق واکسن برای معلولان، سالمندان و ایثارگران با رعایت کرامت انسانی در محل اقامت آنان انجام میشود.
جانشین شهردار در ستاد مدیریت کرونای شهرداری تهران تصریح کرد: برنامه جامع مدیریت بحران کرونا در ۱۴۰ بند تهیه شده است که مراحل آن به ترتیب اجرا و گزارش آن به مردم ارائه میشود و گسترش مراکز واکسیناسیون مرحله اول آن است.
وی با اشاره به اینکه برخی ناآگاهانه به مخالفت و تخریب فرایند واکسیناسیون میپردازند گفت: همه باید بدانند که انجام واکسیناسیون ضروری است تا جامعه از این بیماری در امان بماند. وی عنوان کرد: برنامههای پیش روی ستاد مدیریت بحران کرونای شهر تهران محله محور، مشارکت محور و بهداشت و پیشگیری محور است و از همین رو از گروههای داوطلب واکنش اضطراری محله (دوام) که آموزش دیدهاند است.
نصیری ادامه داد: شهرداری پیش از این ۷۲ مرکز واکسیناسیون تأمین کرده بود و علاوه بر تأمین مکان، با فعالیتهای دیگری مانند طرح غربالگری و شهید سلیمانی در سرای محلات، کمکهای مردمی، خدمات بهداشتی در گرمخانهها، اقدامات گروههای داوطلب واکنش اضطراری محله و انجام پویشهای مختلف و در اختیار قرار دادن ظرفیتها و مکانهای تبلیغات شهر به حوزه مهار کرونا یاری رسانده بود.