×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

تلاش شهرداری برای ارتقاء سلامت شهروندی در میان پایتخت‌نشینان

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی چمران در آئین افتتاحیه جشنواره‌های اوقات فراغت و فعالیت‌های ورزشی محلات شهر تهران گفت: شما جوانان و نوجوانان عزیز با شور و نشاط جوانی خودتان ورزش محلات را ایجاد کرده‌اید و امیدواریم ورزش شهر تهران را در جایگاه والایی قرار دهید.

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه شهرداری تهران در تلاش است تا با استفاده از امکانات ورزشی موجود در شهر سلامت شهروندی را در میان پایتخت‌نشینان ارتقا دهد، افزود: هر چند امکانات ورزشی شهر تهران کافی نیست، اما شهرداری سعی کرده از همین امکانات استفاده کرده به سلامتی شهروندان فکر کند.

وی ادامه داد: جوانان ورزشکار اخلاق‌مداری و جوان‌مردی را سرلوحه خود قرار دهند کما اینکه شهر تهران جوانمردان و قهرمانان زیادی دارد.

چمران در پایان بیان کرد: قهرمان و جوانمرد اسطوره‌ای شهر تهران جهان پهلوان تختی است که می‌تواند الگوی اخلاق ورزشی ورزشکاران شود.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.