×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

طلوع امنیت دیجیتال در شهر کهریزک
علی اکبر قنبری

پروژه پایش تصویری و سامانه‌های نظارتی هوشمند کهریزک پس از اخذ مجوزهای لازم و رفع مشکلات ناشی از توقف کار پیمانکار قبلی ، با مدیریت مشاور شهردار ، حراست شهرداری کهریزک ، ناظر فنی پروژه‌های تصویری شهرستان ری و با حمایت استانداری تهران آغاز شد .

به گزارش شهر و روستا از ری ؛ علی کلهر شهردار کهریزک با اشاره به آغاز این فاز آن را از زیرساخت‌های مهم برای تضمین امنیت عمومی و مدیریت هوشمند شهر خواند . وی گفت : با توجه به اهمیت این سامانه‌ها در پیشگیری از جرم، مدیریت بحران، کنترل ترافیک و برقراری نظم اجتماعی، تکمیل این پروژه از اولویت‌های شهرداری بود و برای جبران توقف فاز سوم تلاش کردیم .

شهردار بومی کهریزک افزود : سامانه‌های پایش تصویری علاوه بر افزایش امنیت و آسایش شهروندان ، بستری برای مدیریت هوشمند شهر، تحلیل ترافیک، نظارت بر نقاط ورودی و خروجی و ارتقای خدمات شهری هستند. این شبکه باعث تصمیم‌گیری دقیق‌تر، واکنش سریع‌تر و مدیریت کارآمدتر می‌شود.»

کلهر اعلام کرد در این فاز ۴۶ دکل ، ۱۲۰ دوربین ، سامانه پلاک‌خوان و دوربین‌های گردان نصب می‌شود و با پایان کار ، تعداد دکل‌ها به ۵۹ و دوربین‌ها به ۱۳۵ دستگاه در بستر فیبر نوری خواهد رسید که برای این پروژه ۴۵۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده و انتظار می‌رود حداکثر تا دو ماه آینده به بهره‌برداری کامل برسد.

وی اجرای این طرح را گامی مهم برای ایجاد شهری امن‌تر، هوشمندتر و قابل کنترل دانست و بر توسعه زیرساخت‌های فناورانه در مدیریت شهر تأکید کرد.

این اقدام حاصل توجه مدیریت شهری به توانمندان محلی است و نقش «وحید شاملو» ، رئیس حراست شهرداری کهریزک و معاون حراست استانداری تهران ، در پیشبرد آن مؤثر و برجسته بوده است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.