به گزارش شهر، شهرداری تهران در دوره جدید مدیریت شهری در حوزه آتش نشانی شرایط بهتری نسبت به قبل داشت به طوری که در این دوره از مدیریت شهری ۱۳ ایستگاه به ایستگاه های آتش نشانی تهران اضافه شد. تهران طبق برنامه سوم توسعه در سال ۱۴۰۲ که سال انتهایی سومین برنامه توسعه شهرداری تهران است، تهران باید ۱۴۳ ایستگاه آتش نشانی داشته باشد.
مدیریت پنجم شهری نسبت به دوره های قبل توجه بیشتری به آتش نشانی کرد و همین باعث شد که علاوه بر افتتاح ایستگاه های جدید، تجهیزات آتش نشانی هم بروزرسانی شوند.
شهرداری تهران هم اکنون در پهنه بندی ایستگاه های آتش نشانی نسبت به قبل شرایط مطلوب تری دارد اما نقاطی ماننده منطقه ۲۲ تهران قدمت زیادی ندارند و در بارگزاری جمعیت در این منطقه حرف و حدیث های فراوان وجود داشته است از نظر تعداد آتش نشانی جزو مناطق محروم است. این منطقه به همراه مناطق ۵ ، ۲ و ۲۱ جزو منطقه یک آتش نشانی هستند تاسیسات خطرناکی مانند مخازن سوخت را در خود جای داده اند و به نظر می رسد ایستگاه های بیشتر و مجهز تری برای آن منطقه لازم است.
ساخت ایستگاه های آتش نشانی مستلزم خرید و یا تخصیص زمین و در ادامه ساخت و تجهیز آن است که هزینه بالایی دارد به عنوان مثال یک نردبان آتش نشانی حدود ۴۰ میلیارد تومان هزینه دارد در حالی که یک آتش نشانی نیاز به تجهیزات خیلی بیشتری مثل خودروهای آنش نشان مخصوص و یا تجهیزات فردی برای عملیات اطفای حریق.
با این همه، مدیریت شهری جدید در حالی به حوزه ساخت آتش نشانی توجه ویژه داشت که با مشکلات فراوانی در تامین منابع مالی مواجه بود و به خاطر کمبود منابع بسیاری از پروژه های شهرداری متوقف شده بودند.
طبق برنامه ریزی انجام شده ۴ یا ۵ ایستگاه دیگر در شهر تهران افتتاح خواهد شد و اگر این تعداد را به ۱۳۳ ایستگاه فعلی اضافه کنیم، نزدیک به هفت یا هشت ایستگاه دیگر باید تا ۱۴۰۲ ساخته شود. طبق برنامه سوم توسعه شهرداری تهران، این شهر باید در پایان برنامه به ۱۴۵ ایستگاه آتش نشانی باید داشته باشد.