×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

ورود شهرداری تهران به عرضه غذای سالم از مترو تا بوستان‌ها

نوید خاصه باف مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر در خصوص راه حل‌های جدید برای دسترسی به غذای سالم و خانگی گفت: در شهر تهران طرحی برای توزیع غذاهای خانگی سالم، با هدف ارتقای سلامت عمومی و کاهش بیماری‌های تغذیه‌ای، از طریق کترینگ‌ها و شبکه‌های توزیع مختلف در حال شکل‌گیری است.

وی ادامه داد: در شهر تهران، به دلیل هزینه‌های بالا و شرایط خاص این کلان‌شهر، بسیاری از افراد مجبور هستند که به دلیل کمبود وقت و شغل‌های مختلف، از غذاهای آماده و فست‌فود استفاده کنند. این امر منجر به بروز مشکلاتی در زمینه سلامت شده است و بسیاری از مردم با بیماری‌های خاص و مشکلات بهداشتی مواجه هستند. یکی از مسائلی که در این زمینه مطرح است، دسترسی محدود به غذاهای خانگی سالم است که در عین حال بتوانند نیازهای مردم را در زمان‌های پرفشار تأمین کنند.

خاصه باف افزود: در این راستا، با کمک بخش خصوصی، ایده‌ای نوین در حال شکل‌گیری است، ایجاد یک برند خاص برای تولید و توزیع غذاهای سالم که به راحتی در دسترس مردم قرار گیرد. هدف این طرح، ارائه غذاهایی خانگی و سالم است که در آن از مواد نگهدارنده و فرآوری‌های مضر استفاده نشود. یکی از چالش‌های اصلی در تهران، دسترسی به غذاهای تازه و سالم است، زیرا اکثر غذاهایی که در بازار موجود هستند، فست‌فود یا غذاهایی هستند که کیفیت بالایی ندارند و حاوی مواد شیمیایی هستند که به مرور زمان می‌توانند به سلامت آسیب برسانند.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران اظهار کرد: در این راستا، قرار است که از ظرفیت‌های کترینگ‌ها و شبکه‌های توزیع در سطح شهر تهران مانند مترو، بوستان‌ها و فروشگاه‌های شهروند استفاده شود. همچنین، در نظر داریم که غذاهای نیم‌پز یا تمام پزی که به صورت تازه تهیه می‌شوند، در اختیار مردم قرار گیرد. به این ترتیب، افراد می‌توانند در خانه، با یک گرم کردن ساده، به غذای تازه و سالم دسترسی پیدا کنند.

وی مطرح کرد: این طرح، مخصوصاً برای افرادی مانند مادران سرپرست خانوار که زمان کافی برای تهیه غذاهای خانگی ندارند، بسیار مناسب است. هدف اصلی این است که غذایی مشابه غذاهای خانگی در اختیار افراد قرار گیرد، نه فست فودهایی که به سلامت آسیب می‌زنند. این طرح نه تنها برای تأمین نیازهای غذایی روزمره، بلکه برای ارتقای کیفیت سلامت عمومی و کاهش بیماری‌های ناشی از تغذیه نامناسب طراحی شده است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.