زهرا بهروز آذر مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران در گفت و گو با خبرنگار شهر درباره برگزاری این رویداد هنری گفت: با توجه به استقبالی که از اولین دوره رویداد هنری «تهران شهری برای زنان» که در سال ۹۹ انجام شد، تصمیم گرفتیم که برای دومین بار این رویداد فرهنگی و هنری را با مخاطب هدف گسترده تر انجام دهیم.
او افزود: نگاه و رویکرد ما مانند دوره گذشته موضوعات و چالش های مربوط به زنان با محوریت امنیت، مادر، کودکان و خانواده است و سعی خواهیم کرد این موضوعات را با مشارکت مردم و با زبان و نگاه هنر بازگو کنیم اینکه اگر تهران شهری برای زنان است باید چه بافت و محیطی داشته باشد.
مدیرکل امور بانوان تشریح کرد: هر شهروندی که علاقمند باشد میتواند در این رویداد هنری شرکت کند، هیچ محدودیت سنی و جنسی برای حضور فرد وجود ندارد. در دوره گذشته فراخوان ما محدود بود و بعضا تعدادی از هنرمندان را خودمان دعوت کردیم اما در این دوره فراخوان عمومی انجام شده است.
بهروزآذر در ادامه گفت: این رویداد در هفت حوزه نقاشی، طراحی، تصویر سازی، حجم، کارکاتور، عکس و گرافیک انجام میشود و علاقمندان میتوانند تا مهر ماه امسال نمونه آثار خود را برای ما ارسال کنند، در آذر ماه سال جاری اسامی نهایی برای این رویداد انتخاب و داوری میشوند و نهایتا در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ آثار برگزیده به نمایش گذاشته خواهند شد.
بهروز آذر درباره آثار حجمی برگزیده در نمایشگاه « ۱۷ هزار زن شهید و جانباز» گفت: متولی ایجاد سازه های هنری، سازمان زیباسازی شهرداری تهران است، اما اداره کل امور بانوان از سازمان زیبا سازی دعوت کرد و از آنها خواست از این آثار در سطح شهر استفاده کنند.